Diensten

U kunt bij Dextron terecht voor uitzenden, detacheren en werving en selectie. Ook voor de werving van personeel uit buurlanden België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres.

Uitzenden

Wanneer u tijdelijk, voor een korte of lange periode, extra mensen nodig heeft dan kunt u op ons rekenen. Met ervaring op de regionale arbeidsmarkt bent u ervan verzekerd dat Dextron de juiste uitzendkracht voor u vindt.Wanneer u een vacature heeft maken wij in de eerste instantie altijd direct gebruik van ons bestaande personeelsbestand in uw regio. Het voordeel voor u is dat u geen contractuele verplichtingen heeft met de kandidaat. U kunt ten alle tijden het dienstverband met de tijdelijke werknemer beëindigen.

Fasesysteem

Een uitzendkracht doorloopt verschillende fases. Hij begint altijd in fase 1. Deze fase duurt 26 weken. Fase 2 duurt 52 weken. In fase 1 en 2 kan de uitzendovereenkomst op elk moment worden opgezegd. In fase 3 heeft de uitzendkracht recht op een contract voor bepaalde tijd. Dit kunnen maximaal 6 contracten zijn verspreid over een periode van 4 jaar. Fase 4 is een contract voor onbepaalde tijd.

Detacheren

Detacheren betekent continuïteit met behoud van flexibiliteit. Soms heeft u voor langere tijd behoefte aan versterking van één of meer ervaren professionals. Bijvoorbeeld omdat de werkdruk gedurende enkele maanden zo hoog ligt dat u het met uw vaste werknemers niet aankunt. Natuurlijk kunt u op zulke momenten besluiten om nieuwe mensen aan te nemen. Maar goede medewerkers zijn vaak lastig te vinden. Zeker als het gaat om mensen die u voor een vooraf overeengekomen periode kunt aannemen. Denk in deze gevallen eens aan het inhuren van gedetacheerde medewerkers via ons. Onze gedetacheerde medewerkers ontvangen van ons goede begeleiding en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom: u wordt compleet ontzorgd en heeft geen omkijken naar de arbeidsvoorwaarden en afspraken met deze medewerker. 

Bent u zeer tevreden over de gedetacheerde en wilt u de werknemer na verloop van tijd wel overnemen? Dat kan altijd! We kunnen hier van te voren afspraken over maken, maar dat kan ook na de gewerkte 1040 uur als u weet dat uw een topwerknemer in huis heeft.

Werving en selectie

Het invullen van een vacature is een tijdrovende klus en vraagt om expertise en ervaring. Adverteren, sollicitaties beoordelen, kandidaten uitnodigen, sollicitatiegesprekken voeren en kandidaten teleurstellen. Het hoort allemaal bij de werving en selectie van nieuwe gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer werkgevers dit proces uitbesteden. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u snel aan goed gekwalificeerde medewerkers te helpen. Hierbij kunnen we onder meer terugvallen op een omvangrijk bestand van potentiële kandidaten voor de meest uiteenlopende functies in nagenoeg elke branche.

International recruitment

Het wordt steeds moeilijker om geschikt personeel te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt.Daarom kunnen wij u ook helpen bij het werven van personeel in onze buurlanden. De vraag naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers uit de naaste EU-landen wordt alsmaar groter. Wij bemiddelen arbeiders uit de Euregio, Oost en Zuid Europa naar Nederland. Deze groep medewerkers is gemotiveerd, flexibel en betrokken en staat altijd 100% voor u klaar.

Waarom personeel regelen via Dextron?

  • Flexibele en simpele oplossingen bij piektijden, ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers;
  • Geen vaste dienstverbanden;
  • Geen ziektekosten;
  • Kosten per uur beheersbaar maken;
  • Heldere en overzichtelijke facturatie;
  • Geen werk, geen doorlopende kosten.